Nieuws

 • Kom naar de Kinderen voor Kinderen Doe-middag!

  promo_doemiddag2017

  De Kinderen voor Kinderen Doe-middag komt terug in 2017! Groter en leuker dan ooit - ben jij er weer bij? 

  Op de Doe-middag kun je meedoen aan muzikale en sportieve workshops en is er aan het eind een show van het échte Koor met alle oude en nieuwe hits. Samen met een coach ga je zingen, dansen, bewegen en muziek maken. Het thema is dit jaar Voor altijd jong!

  Heb je zelf een bijzonder talent? Laat het zien tijdens het Open Okido Podium! Kijk hier hoe het werkt.

  26-3 Stadstheater de Kom, Nieuwegein (2x)
  2-4 Rabotheater, Hengelo
  9-4 Amphion, Doetinchem
  15-4 Nieuwe Luxor, Rotterdam (2x)
  17-4 Spiegel, Zwolle
  23-4 Lievekamp, Oss [TICKETS & INFO]
  30-4 Orpheus, Apeldoorn [TICKETS & INFO]
  7-5 Kring, Roosendaal [TICKETS & INFO]
  14-5 Harmonie, Leeuwarden [TICKETS & INFO]
  21-5 Philharmonie, Haarlem (2x) [TICKETS & INFO]

  Tickets
  Bij alle theaters is de voorverkoop begonnen. Verkoop van tickets gaat alléén via de theaters zelf. LET OP: koop nooit tickets duurder dan ca. €25 via andere sites.

  Volwassenen
  Kinderen zonder volwassen begeleiding mogen niet naar binnen, volwassenen zonder kinderen ook niet. De ouders/begeleiders mogen ook meedoen aan de workshops en moeten dus ook een kaartje kopen. De Doe-middagen zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar, maar in principe is iedereen welkom!

  Video-verslag Doe-middagen

  Hieronder vind je iedere week een vlog van 1 minuut over de Doe-middag.

  Zwolle

  Rotterdam

  Hengelo

  Doetinchem

  Nieuwegein


   

  Toegangsbeleid

  “Evenementen, opnames en voorstelling van Kinderen voor Kinderen zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen begeleiden. Bezoekers zijn verplicht de door of vanwege de VARA gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel indien naar het oordeel van de VARA de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij Kinderen voor Kinderen behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft de VARA het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft”.