• Meld je aan voor het Open Okido Podium!

  Heb jij een bijzonder talent? Kun je goed dansen, goochelen of rappen? Speel je gitaar of cello of trompet? Of misschien kan je een hele vette
 • Heb jij een bijzonder talent? Kun je goed dansen, goochelen of rappen? Speel je gitaar of cello of trompet? Of misschien kan je een hele vette acrobatische truc of heel mooi een gedicht voorlezen? Geef je dan op voor het Open Okido Podium en misschien mag jij wel meedoen in dé grote show van Kinderen voor Kinderen!

  Hoe geef je je op?

  1. Maak een filmpje waarin je je talent laat zien
  2. Gebruik één van onze liedjes als muziek
  2. Zet het filmpje openbaar op YouTube
  3. Stuur ons de link via dit formulier

  Als je aanmelding is gelukt, krijg je een bericht in beeld. Je krijgt geen bevestigingsmail. Aanmelden kan tot 1 september.

  Enneh… hoe origineler je optreden hoe beter!

  Wat gebeurt er met je aanmelding?
  Na 1 september maakt de redactie van Kinderen voor Kinderen samen het het Koor een selectie van de leukste, beste, opvallendste en origineelste filmpjes. Die filmpjes komen op onze site en de kinderen worden uitgenodigd voor een auditie. De állerbeste acts mogen optreden met Kinderen voor Kinderen tijdens de grote tv-show in het najaar.

   

  Door je video naar ons te sturen geef je Kinderen voor Kinderen toestemming om deze te gebruiken op internet en televisie.